Redigeren en of herschrijven
Redigeren en of herschrijven
Redigeren en of herschrijven

Heb je een tekst gemaakt voor bijvoorbeeld je website, een nieuwsbrief of een blog, maar twijfel je over de juistheid en wil je deze laten redigeren en/of herschrijven?

Mijn Communicatie helpt je graag bij een extra check op spel,- taal- of grammaticafouten. Ook het aan laten passen naar meer pakkende teksten gericht op jouw doelgroep behoort tot de mogelijkheden.

Tegenwoordig zijn er veel mensen en bedrijven die bloggen. Heel verstandig, want op deze manier kun je kennis en informatie delen. Een bijkomend voordeel is dat je website hierdoor regelmatig wijzigt, waardoor jouw website hoger in de Google ranking komt. Blogs zijn over het algemeen informeel geschreven want dat leest veel makkelijker. Om te bloggen hoef je geen talenknobbel te zijn, het gaat om de eigen ervaringen, op een persoonlijke manier geschreven. Maar een blog met type- en spelfouten leest niet prettig en geeft geen professionele indruk. Sterker nog: De lezer haakt mogelijk halverwege al af en mist dus interessante informatie. Ook voor jouw blogs op reguliere basis kun je de hulp van Mijn Communicatie inschakelen. 

De voordelen kort samengevat:

  • Een professionele indruk.
  • Teksten gericht op jouw doelgroep.
  • Een makkelijk leesbare tekst.
  • SEO geschreven teksten, maar toch leesbaar.